Keeperskleding voor de moderne keepers van tegenwoordig!

Vroeger hadden de keepers niet veel keuze uit verschillende keeperskleding, tegenwoordig is dit wel anders en hebben de keepers keuze uit een enorm aanbod. Zo kunnen ze tegenwoordig kiezen voor keepersbroeken met lange- en korte pijpen met beschermende pads erin en keepersshirts met speciale bescherming. Vaak kiezen de keepers voor een kort broekje omdat het een betere uitstraling heeft, maar zoals je op het EK hebt gezien zijn er ook nog steeds keepers die kiezen voor een lange broek zoals de keepers van Hongarije. De kleding van nu is ook heel erg anders als je het vergelijkt met de keeperskleding van pak hem beet 40 jaar geleden. Het materiaal is van betere kwaliteit geworden, hierdoor hebben de keepers veel meer bewegingsvrijheid gekregen en gaat alles veel soepeler dan eerst. Dankzij de verbeterde keeperskleding zitten de keepers lekkerder in hun vel en kunnen ze betere prestaties leveren in het veld.

Keepershandschoenen

Niet alleen de keeperskleding maar ook de keeperhandschoenen zijn stukken beter geworden, zo hebben de handschoenen een betere grip en zitten ze fijner om de hand tijdens het keepen van een wedstrijd of training. De handschoenen zijn in verschillende soorten en modellen verkrijgbaar, zo kan je kiezen tussen allerlei kleuren en kan je de wedstrijd in gaan met een vastberaden gevoel. Tegenwoordig zijn er ook diverse handschoenen verkrijgbaar met de speciale fingersave techniek. Dit wil zeggen dat je vingers bij harde schoten bescherming krijgen en dit voorkomt blessures.
Warm houdende thermokleding
Iedereen kent dat gevoel waarschijnlijk wel. De temperatuur ligt rond het vriespunt en het regent een beetje. Je moet gaan trainen en je hebt er totaal geen zin in omdat je weet dat het erg koud is. De oplossing om toch zo warm mogelijk te blijven is thermokleding. Thermokleding zorgt ervoor dat je algehele lichaamstemperatuur zo hoog mogelijk blijft en dat je zo min mogelijk warmte verliest door het isolerende materiaal. Enorm lekker dus om te dragen tijdens de koude winterdagen. Deze thermokleding is tegenwoordig ook te verkrijgen met beschermende pads en zijn perfect geschikt voor de keepers.