Voetbalidolen zijn voor eeuwig

Een voetbalidool zorgt ervoor dat je naar het stadion gaat of de tv aanzet. Een favoriete speler zorgt ervoor dat je fan wordt van een bepaalde club of voetballand. Zelfs dat je bewondering krijgt voor de tegenstander of een rivaliserende club. Een voetbalidool zorgt ervoor dat de nieuwe generatie een inspiratiebron heeft en het beste uit zichzelf naar bovenhaalt. Een idool zorgt voor herkenning; niet alleen vanwege de spelersnaam, maar ook via het rugnummer. Een speler die als idool wordt gezien omdat die de doelpunten maakt, de aanvoerder is, of juist de ballen tegenhoudt. Voetbal is niet compleet zonder het hebben van een voetbalidool.

Van Litmanen en Cruijff tot Ronaldo en Messi

In de jaren negentig was een Ajax voetbalshirt niet compleet zonder rugnummer 10 en de spelersnaam van Jari Litmanen. Die van PSV was niet volledig zonder de spelersbedrukking van voetballegende Ronaldo. En op het shirt van Feyenoord mocht begin deze eeuw de naam van Pierre van Hooijdonk absoluut niet ontbreken. Johan Cruijff is voor altijd nummer 14, net zoals Maradona nummer 10 is. Javier Zanetti is bij Internazionale voor eeuwig nummer 4, net zoals David di Tommaso dat voor eeuwig is bij FC Utrecht. Tegenwoordig mogen Cristano Ronaldo en nummer 7 niet ontbreken op het Real Madrid shirt, net zoals Lionel Messi en nummer 10 niet mogen missen op het FC Barcelona voetbalshirt. Spelersnamen, rugnummer, oftewel voetbalidolen zijn onmisbaar op een compleet voetbalshirt.

Voetbalidolen zijn onmisbaar op een voetbalshirt

Voor alle voetbalfans die een bepaalde idool hebben biedt Voetbalshirtskoning daarom de mogelijkheid tot shirtbedrukking. Bedruk je voetbalshirt van Barcelona bijvoorbeeld met de naam van Messi of ga juist voor het PSG shirt met de opdruk van Zlatan. Ook kun je voor een volledig persoonlijk karakter kiezen en je favoriete voetbalshirt laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer naar keuze. Omdat elke fan wel een voetbalidool heeft, zijn de replica shirts beschikbaar in alle maten. Zowel shirts voor volwassen fans als junior voetbalshirts zijn daarom beschikbaar in onze uitgebreide webshop. Weet je al welke voetbalidool jij op je shirt wilt laten bedrukken?